Chinese Face Reading

Face Reading er en investering i dig selv, så du kan leve et liv med mere mening & livsglæde.

Det er en vej til at forstå dit ansigts alkymi & begynd på din nye personlige udviklingsrejse 

Hvad er Chinese Face Reading ?

Chinese Face Reading  er en del af traditionel kinesisk medicin & bygger på mere end 2000 år gamle tradioner og har rødder i 5 elements teorien ? 

Denne diagnostiske og terapeutiske metode stammer fra Ming Dynastiet, hvor lægerne på kejserens palads brugte ansigts læsning til at aflæse den mentale &  fysiske tilstand. 

I dag bruges læsning af ansigtets linjer, knoglestruktur & mimik  i Kina og såvel i vesten både indenfor coaching, bussines & terapi

Hvad kan du bruge Face Reading til ?

Hvad fortæller dit ansigt om dig ?

Ansigtet er som et smukt mosaik billede, af mange fine træk, linjer, små fordybninger og knoglestruktur.Dit ansigt siger meget om hvem du er som menneske og hvad du oplevet i livet og har med i bagagen.

 

Vi fødes med med vores dna fra vores forældre, en masse talenter og vores spirituelle potentiale. Vores udviklings rejse, sker i gennem vores opvækst og barndoms og teenage år. Når vores gener, opvækst og livserfaring smelter sammen, udvikler os som mennesker og skaber et følelses univers, med både hjælpsomme og uhensigtsmæssige tankemønstre.

 

Alle disse livserfaringer sætter sig som spor i ansigtet, fine linjer & træk. Alle har tjent et formål, en indre visdom og livslæring. Det er vigtigt at huske at de alle er smukke vidnesbyrd om det liv du har levet og fortæller om din personlige historie og livsrejse. Alle er de gaver og fra særlige eller unikke livsøjeblikke, som har formet dig som menneske, de er alle en del af dig, og ingen er mere rigtige eller forkerte. ​

 

Det kan også være et redskab til dig der er nysgerrig på at lære nye ubevidste sider af dig selv at kende, eller ønsker at gå på opdagelse ind i en dybere intuitiv  & mere spirituel vej i livet.

Hvem kan have glæde af en Face Reading ?

Ansigtslæsning kan bruges som et coaching redskab, til at blive mere bevidst om din fortid og fremtid og til at lære dig selv bedre at kende. 

Mange bruger det også som en guidning i forhold til jobskifte, parforhold eller til at finde retning, når livet står ved en skillevej.

Det kan også være et redskab til dig der er nysgerrig på at lære nye ubevidste sider af dig selv at kende, eller ønsker at gå på opdagelse ind i en dybere intuitiv  & mere spirituel vej i livet.

Når du booker en session

Når du booker en session, skal du sende 3 billeder af dit ansigt, til mig via mail flowbybardino@gmail.com eller på

 sms til :  5332 2916

 Det første skal være et forfra, hvor man kan se hele ansigtet og hårgrænsen. De næste 2 skal være fra hver side af ansigtet, hvor håret er trukket om bag ørernene, så hele øret kommer til syne. 

Når du taget billederne er det vigtigt at det er i et klart lys og at du slapper af i ansigtet.

Book din session :

Du kan booke din tid online via linket herunder.