En autentisk Podcastserie

om det at være mor til en fantastisk dreng med autisme og om rejsen der ændrede destination til noget helt andet end det jeg havde regnet med. 

Holland

Rejsen til Holland

Jeg deler mine tanker og reflektioner om, hvordan det føles når glæden og sorgen er med på rejsen samtidig. 

Mine refleksioner spiller bold med den hjertegribende historie  ” Rejsen til Holland” der er skrevet af Emily Del Kingsley, som på fineste hvis beskriver nogle af de tanker og oplevelser der kommer i spil, når du bliver forældre til et barn med et fysisk eller psykisk handicap.

Marts, 26. 2021

madkasse

Autisme, mad og følelser

Emnet kredser om, hvordan livet udspiller sig når, alle de normer og rammer du selv er vokset op med, ikke rigtig passer ind. 

Det er nødvendigt at reflektere  over og sætte sig ind i, hvordan et barn med autisme, oplever at  mad, følelser og overskud hænger uløseligt sammen. Vi får øje på at du som mor har brug at viske tavlen ren og nysgerrigt gå på opdagelse i et særligt og meget mere nuanceret madunivers. 

Marts 26, 2021

stress

Energibarometeret

Den unikke kunst i at få energien til at holde hele dagen og ikke brænde ud inden morgenkaffen.

Tanker om hvorfor der skal en stor portion selvkærlighed og energi prioritering til for at holde dampen oppe.

Marts 30, 2021

leon-biss-FjAD28N8-IQ-unsplash

Mandags Blues

Mandag morgen kan være starten på en uge, hvor følelserne kommer i spil og overskuddet bliver sat på prøve.

Familien er en organisme, hvor vi alle påvirker hinanden og det kan være en god investering at putte nogle ekstra ressourcer ind i puljen.

April, 12. 2021

natalya-zaritskaya-SIOdjcYotms-unsplash

Forskelligheder i familien

Når familien har forskellige behov og tolerancer er det vigtigt at give plads til hinanden, så vi ikke føler os forkerte.

Det kan være alt lige fra hvilke oplevelser vi kan lide, hvor længe vi kan holde ud at være afsted, hvem vi er sammen med, hvad vi skal spise m.m.

I denne episode taler jeg om hvordan man som familie kan give plads til og tilgodese de forskellige og modsat rettede behov.

Maj, 3. 2021

melissa-askew-tSlvoSZK77c-unsplash

Når smerten kommer på visit

Når smerten kommer på genvisit, handler om, når følelser og sorg banker på og gør sin entre, lige der hvor du tænker, at det har jeg da styr på, det har jeg bearbejdet eller det er ikke aktuelt for mig mere.

Nogle gange mærker du at der stadig er liv i de gamle følelser og der er noget der har brug for atter at blive taget sig af.

Februar, 10. 2022